Lansare de carte: „Elemente de imunologie”

Published: 15.10.2020
14:00
online
Free

Disciplina de pneumologie şi alergologie din cadrul Departamentului Medicină Internă a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” și Societatea de respirologie din Moldova VIAREMO anunță despre lansarea cărții „Elemente de imunologie”,  autori - Victor Botnaru, dr. hab. șt. med., profesor universitar, șeful subdiviziunii respective, Victoria Brocovschii, Svetlana Cemârtan și Diana Țâmbală.

Evenimentul se va desfășura în data de 20 octombrie 2020, în regim on-line, la ora 14:00. 

Manualul  este destinat studenților și medicilor-rezidenți pentru pregătirea de examene în cadrul specialității. De asemenea, materialul didactic poate fi utilizat pentru autoinstruire de către medicii-rezidenți și specialiștii de la alte specialități.

În total, la lansarea de carte vor participa circa 100 de persoane. Doritorii se pot conecta accesând linkul: https://meet.google.com/qay-ropx-abb

Lansarea de carte se înscrie în contextul acțiunilor dedicate aniversării a 75-a de la fondarea USMF „Nicolae Testemițanu”.

Ajouter au calendrier 2020-10-20 11:00:00 2020-10-20 11:00:00 Lansare de carte: „Elemente de imunologie” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
USMF
lansare
lansare de carte
online
studenţi
medici-rezidenţi
Elemente de imulologie

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii