Problemele de sănătate mintală – urmări grave în perioada post-COVID

Published: 21.01.2021
14:00
Sala Azurie, Academia de Științe a Moldovei, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 1
on-line

În data de 21 ianuarie curent, va avea loc Conferința științifică „Problemele de sănătate mintală – urmări grave în perioada post-COVID”. Evenimentul este organizat de Catedra de psihiatrie, narcologie și psihologie medicală a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” și Academia de Științe a Moldovei.

Evenimentul va avea loc la ora 14:00, în Sala Azurie, Academia de Științe a Moldovei (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 1) și va fi transmis on-line pe: https://youtu.be/0MoCYIRorVU 

Moderatori ai conferinței sunt rectorul USMF „Nicolae Testemițanu”, Emil Ceban, și academicianul Ion Tighineanu, președintele AȘM.

În programul conferinței sunt incluse subiecte de actualitate: Impactul psiho-emoțional al infecției COVID-19 și problemele de sănătate mintală ce apar în perioada post-covid; Suport în reabilitarea fizică și psihologică după COVID-19 – informarea și susținerea persoanelor în perioada de recuperare; Tulburările anxioase post-covid. Managementul activităților zilnice în perioada de recuperare și Tulburările afective în perioada post-covid. Gândirea lucidă și memoria. Rolul rețelelor sociale și familiale în recuperarea post-covid.

 

Ajouter au calendrier 2021-01-21 12:00:00 2021-01-21 12:00:00 Problemele de sănătate mintală – urmări grave în perioada post-COVID Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
USMF
conferinţă
on-line
post-covid
COVID
sănătate mintală
Catedra de psihiatrie, narcologie şi psihologie medicală
Academia de Științe a Moldovei

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii