Apel deschis pentru bursele de cercetare doctorală şi postdoctorală „Eugen Ionescu” 2021

Published: 22.01.2021
22 - 
Free

 

Agenția Universitară a Francofoniei (AUF) a lansat apelul pentru bursele doctorale și postdoctorale în România în cadrul programului de cercetare „Eugen Ionescu” pentru anul 2021. Această bursă este destinată studenților-doctoranzi și profesorilor-cercetători francofoni. 

Programul permite cercetătorilor din universitățile membre ale AUF să beneficieze de o mobilitate de cercetare, pe o perioadă de 3 luni - septembrie-decembrie 2021, la una dintre cele 28 de instituții de învățământ superior din România și, neapărat trebuie să  propună subiecte de cercetare.

Bursa va acoperi indemnizația lunară pentru cercetare, cheltuielile de transport tur-retur și asigurarea medicală.

Apelul este deschis până la 28 martie 2021.

Pentru întrebări suplimentare și obținerea unei adeverințe din partea universității noastre, apelați persoana de contact: Veronica Ichim, șef adjunct, Departamentul Relații Externe și Integrare Europeană, veronica.ichim@usmf.md, tel.: 022 205 102.

Pentru mai multe detalii, accesați linkul: https://www.auf.org/nouvelles/appels-a-candidatures/bourses-de-recherche-doctorale-et-postdoctorale-eugen-ionescu-appel-candidature-2021/ 

 

USMF
bursă
AUF
Agenția Universitară a Francofoniei
burse de cercetare
burse doctorale
burse postdoctorale
studenți-doctoranzi

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii