„Academia durerii și guta”: webinar interdisciplinar

Published: 15.04.2021
15:00
on-line
Free

Compania Berlin-Chemie/Menarini în colaborare cu Disciplina de reumatologie și nefrologie a Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova organizează webinarul interdisciplinar „Academia durerii și guta”. 

Evenimentul va avea loc în data de 22 aprilie 2021, între orele 15:00-17:00, în format on-line.

La seminar vor participa speakeri din Republica Moldova și din Italia, care vor aborda subiecte de actualitate ce țin de: utilizarea clinică a febuxostatului în tratamentul pacienților cu gută și hiperuricemie; managementul osteoartritei și artritei: tratament și ghiduri și oportunități în gestionarea inflamației sistemice în spondilita anchilozantă.

Medicii interesaţi vor putea adresa întrebări experţilor şi vor primi răspunsuri în timpul sesiunii interactive.

Webinarul este gratuit și se va desfășura în limba engleză, cu translare sincronă în limba rusă. Pentru participare este necesară doar înregistrarea prealabilă pe site-ul: www.berlinchemieacademy.com 

Mai multe detalii vedeţi în Program.

Ajouter au calendrier 2021-04-22 12:00:00 2021-04-22 12:00:00 „Academia durerii și guta”: webinar interdisciplinar Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
webinar
Disciplina de reumatologie şi nefrologie
Berlin-Chemie/Menarini
academia

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii