„Reziliența la stres – sporirea calității vieții”: suport psihologic pentru studenți și medici-rezidenți

Published: 14.05.2021
16.00
on-line
înregistrare prealabilă

Centrul de Consiliere Psihologică și Ghidare în Carieră (CCPGC) al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” organizează un nou grup on-line de suport psihologic  pentru studenți și medici-rezidenți. Grupul are format închis și se va axa pe subiectul „Reziliența la stres – sporirea calității vieții”. 

Prima întâlnire va avea loc pe platforma Zoom în data de 18 mai 2021, cu începere de la ora 16.00. Următoarele ședințe sunt preconizate pentru zilele de 25 mai, 1, 8 și 14 iunie 2021. Doritorii de a se înscrie în grup vor completa un formular de înregistrare: https://forms.gle/A7n6Kr5kPyhgDgwA8, iar în ajun vor primi pe email linkul de acces la întrunire.

Întâlnirile vor dura aproximativ 1h 30 min. și vor fi moderate de Corina Lazăr, psiholog la CCPGC. Într-o atmosferă amicală, participanții își vor împărtăși emoțiile, grijile și fricile, vor însuși tehnici de autolinistire și calmare, și vor primi susținerea colegilor și consiliere din partea psihologului.

Inițiativa CCPGC vine în contextul acordării suportului psihologic și moral și încurajarea studenților și a medicilor-rezidenți în situația de criză pandemică COVID-19, ce a impus mai multe restricții la nivel de țară și instituție: izolare la domiciliu, carantină, studii la distanță ș.a. 

Persoana de contact: Corina Lazăr, tel.: 0783 33368. Pentru alte detalii accesați pagina de Facebook a Centrului: https://www.facebook.com/CCPGC.USMF/ și site-ul Universității:  https://usmf.md/ro

Ajouter au calendrier 2021-05-18 13:00:00 2021-05-18 13:00:00 „Reziliența la stres – sporirea calității vieții”: suport psihologic pentru studenți și medici-rezidenți Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
suport psihologic
Centrul de Consiliere Psihologică și Ghidare în Carieră
on-line
criză pandemică
COVID

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii