Cupa Campusului la fotbal - câștigată de echipa Căminului nr. 17

Published: 04.10.2021

Cupa Campusului la fotbalEchipa reprezentată de locatari ai Căminului nr. 17 al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” a câștigat Cupa Campusului la fotbal, ediţia a IV-a. Competiția, devenită una tradițională, a fost organizată în data de 3 octombrie 2021, de către Departamentul Cultură și Sport al Asociaţiei Studenţilor şi Rezidenţilor în Medicină (ASRM), în incinta Complexului Sportiv Universitar, și a întrunit opt echipe de medicinişti din căminele nr. 2, 3, 4, 8, 10, 11, 12 și 17.

Fotbaliștii au dat dovadă de perfecționism, ambiție și perseverență, după disputarea tuturor meciurilor fiind desemnați învingătorii: locul I - Căminul nr. 17, locul II - Căminul nr. 4 și locul III - Căminul nr. 10. Transmitem felicitări echipei câștigătoare în persoana căpitanului Adrian Vicol și a coechipierilor: Matei Secrieriu, Irineu Panaite, Cristian Rusu, Mihai Eschim, Nelu Vieru și Mihai Cristian. 

Arbitrajul a fost realizat de Vladislav Badan, șeful Departamentului Tehnologia Informației și Comunicațiilor, asistent universitar la Catedra de medicină socială și management „Nicolae Testemițanu”, împreună cu Mihail Cojocari, asistent universitar  la Catedra de educație fizică.

„A fost o luptă plină de emoții. Le mulțumim tuturor celor prezenți pentru încurajarea și susținerea echipelor de fotbal. Împreună am demonstrat că suntem o familie. Toți pentru unul și unul pentru toți!”, a accentuat Gheorghe Buruiană, președintele ASRM.

La eveniment a fost prezent și prorectorul pentru activitate socială, conferențiarul universitar Marcel Abraș, care le-a dorit mediciniștilor să fie  ambițioși și perseverenți, urându-le noi performanțe: „Studenții sunt dornici de a interacționa cu colegii, de a reveni la viața de dinaintea pandemiei, când desfășuram diverse competiții sportive. Astăzi trebuie să respectăm toate restricțiile impuse ca să revenim la normalitatea de odinioară”.

Organizatorii competiției au asigurat toate măsurile de prevenire a infecției COVID-19, și anume: distanța socială, purtarea măștii de protecție, termometria, prezentarea certificatelor de vaccinare, dezinfectarea și aerisirea încăperilor.

Cupa Campusului la fotbal 2021
Cupa Campusului la fotbal 2021
Cupa Campusului la fotbal 2021
Cupa Campusului la fotbal 2021
usmf
Cupa Campusului la fotbal
campus studențesc
fotbal
cupa
echipe
meci de fotbal
cămine
asrm

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii