Misiune de audit extern la USMF „Nicolae Testemițanu”

Published: 18.11.2021
17 - 
08:00
Blocul didactic central ( bd. Ștefan cel Mare și sfânt, 165)
în baza invitației

 

În zilele de 17 și 18 noiembrie 2021, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” este supusă unui control extern al calității auditului în vederea supravegherii etapei a II-a privind funcționarea Sistemului de Management al Calității (SMC), conform cerințelor standardului internațional ISO 9001:2015.

Auditul extern este efectuat de către Vlad Gheorghița, auditor-șef la Compania  de certificare „Certind” din București, profesor la Universitatea de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași, România.

Pentru evaluare au fost selectate următoarele subdiviziuni universitare: Departamentul Resurse Umane, Decanatul Facultății de Medicină nr. 1, Catedra de medicină socială și management „Nicolae Testemițanu”, Departamentul Educație Medicală Continuă și Departamentul Administrarea Patrimoniului.

Pentru obținerea informațiilor vor fi aplicate diverse metode: interviuri cu angajații, observarea proceselor și activităților de lucru și analiza informației documentate. Totodată, în cadrul misiunii de supraveghere auditorul extern va evalua procedurile Sistemului de Management al Calității, menținerea și aplicarea acestora în vederea conformității cu cerințele Standardului SM SR EN ISO 9001:2015, Analiza Sistemului de Management (ASM 5.3) și informația documentată aferentă sistemului de management.

Rezultatele auditului extern vor fi comunicate echipei manageriale a USMF „Nicolae Testemițanu” la finele procesului de evaluare.

Ajouter au calendrier 2021-11-17 06:00:00 2021-11-17 06:00:00 Misiune de audit extern la USMF „Nicolae Testemițanu” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
audit
misiune de audit
Sistemul de Management al Calității
control extern
calitatea auditului

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii