Provocări și perspective în domeniul medicinei fizice și de reabilitare

Published: 02.12.2021
14:00
online
Free

 

Catedra de reabilitare medicală, medicină fizică şi terapie manuală a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova organizează cel de-al V-lea simpozion cu tema „Provocări și perspective în domeniul medicinei fizice și de reabilitare”.

Evenimentul se va desfășura în data de 23 decembrie curent, între orele 14:00-17:00, pe platforma Zoom. Linkul de acces la eveniment:  https://bbbsrv.materiamedica.ru/b/97e-vpk-bh4-bvb.

Simpozionul va întruni cca 160 de persoane, preponderent medici-rezidenți și tineri specialiști care își vor prezenta concluziile propriilor cercetări și date de actualitate din literatura de specialitate. În acest an evenimentul este unul complex, fiind invitați medici, kinetoterapeuți și fizioterapeuți din cadrul Societății specialiştilor în reabilitare medicală şi medicină fizică din Republica Moldova.

Mai multe detalii vedeţi în  Program.

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii