Susținerea proiectelor finale în cadrul Programului de formare profesională „Leadership și management în învățământul superior din Moldova”

Published: 07.03.2022
16:00
bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165, Sala de conferințe, etajul III, Departamentul Cercetare
în baza invitației

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” va găzdui evenimentul de susținere a proiectelor finale de către primii 14 absolvenți ai Programului de formare profesională „Leadership și management în învățământul superior din Moldova”. Beneficiarii sunt manageri de toate nivelele și personal care aspiră la o carieră de manager universitar din cadrul instituției noastre și de la Universitatea de Stat din Moldova. 

Evenimentul va avea loc în data de 9 martie curent, începând cu ora 16:00, în incinta Blocului didactic central al Universității (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165), Sala de conferințe, etajul III, Departamentul Cercetare.

Instruirile au avut loc în cadrul proiectului Moldova Higher Education Leadership and Management – MHELM, implementat în consorțium cu alte șase instituții de învățământ superior din țara noastră și trei universități partenere din Germania, Marea Britanie și România.

Obiectivul cursului, desfășurat în format on-line, a fost fortificarea guvernării, planificării strategice și a managementului în universitățile din Moldova, pentru a oferi suport în implementarea reformelor din sector prin sporirea leadership-ului, competențelor și abilităților de management. Cursul a debutat pe 6 octombrie 2021 și a cuprins 4 module, iar diploma oferită este echivalentul unei diplome de master (la momentul instituționalizării programului).

Proiectul MHELM a fost lansat în luna noiembrie 2019 și se va încheia în noiembrie 2022. Este finanțat de Programul european ERASMUS+ Capacity building in Higher Education.

 

Ajouter au calendrier 2022-03-09 14:00:00 2022-03-09 14:00:00 Susținerea proiectelor finale în cadrul Programului de formare profesională „Leadership și management în învățământul superior din Moldova” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii