Ziua Europei

Felicitări cu ocazia Zilei Europei!

Published: 08.05.2022

 

ziua europei

De Ziua Europei suntem cu toții cu gândul la pace, solidaritate și prietenie între popoare, și dorim să trăim bucuria de a fi mai aproape de oamenii dragi! Indiferent de distanțe și frontiere, naționalitate, limbă, etnie și religie, valorile europene – unitatea, libertatea și democrația – sunt cele care ne definesc și pe care vrem să le promovăm cu demnitate aici, la noi acasă.

În acest an, ziua de 9 mai are o semnificație aparte pentru Republica Moldova, datorită faptului că țara noastră a obținut de la Parlamentul European statutul de stat candidat la Uniunea Europeană, ceea ce reprezintă voința fermă a cetățenilor de aderare la familia europeană. 

Astăzi, mai mult ca niciodată, avem speranța că suntem mai aproape de realizarea aspirațiilor de integrare a Republicii Moldova în comunitatea UE. Parcursul european este calea spre care tindem pentru a construi un viitor stabil și prosper copiilor și nepoților noștri, pentru promovarea culturii și a tradițiilor naționale, pentru asigurarea bunăstării cetățenilor și a țării.

LA MULȚI ANI PROSPERI, EUROPA!

 

Ziua Europei
usmf
Ziua Europei
Moldova
pace
Uniunea Europeana

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii