„Lansează un startup din universitate”: o conferință pentru studenții interesați să înceapă o afacere

Published: 11.05.2022
11:00
Tekwill, str. Studenților 9/11, mun. Chișinău
înregistrare prealabilă

Startup Academy, Tekwill, Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Guvernul Suediei și platforma TechNovator organizează prima conferință organizată de către studenți și pentru studenți cu tema Lansează un startup din universitate.  Evenimentul este organizat în colaborare cu 10 universități din țară, inclusiv cu Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova. 

Evenimentul va avea loc în data de 14 mai 2022, între orele 11:00-17:00, la Tekwill (str. Studenților 9/11, mun. Chișinău).

Conferința este dedicată studenților care doresc să-și dezvolte competențele antreprenoriale, să-și lanseze afaceri și să dezvolte produse cu potențial din universitatea lor.

În cadrul evenimentului vor fi abordate o serie de subiecte importante în vederea dezvoltării competențelor necesare pentru a avansa într-un startup:

 Participarea la conferință este gratuită, iar doritorii sunt invitați să-și confirme prezența accesând linkul: https://forms.gle/w3iwFoRYYCo9YNMK7 

Data limită de înregistrare – 13 mai.

Mai multe detalii vedeți în Program.

Conferința „Lansează un startup din universitate” este organizată de către Startup Students și TechNovator cu suportul USAID și a Suediei în cadrul proiectului Tekwill și Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

Ajouter au calendrier 2022-05-14 08:00:00 2022-05-14 08:00:00 „Lansează un startup din universitate”: o conferință pentru studenții interesați să înceapă o afacere Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
Tekwill
Startup Students
startup
Lansează un startup din Universitate
USAID

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii