Ziua Internațională a Copilului la Spitalul Clinic Municipal de Copii nr. 1

Published: 26.05.2022
10:00
Spitalului Clinic Municipal de Copii nr. 1, str. Serghei Lazo, 7, mun. Chișnău
înregistrare prealabilă

 

De Ziua Internațională a Copilului, Clinica universitară nr. 6 din cadrul Departamentului Pediatrie al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” în parteneriat cu angajații Spitalului Clinic Municipal de Copii nr. 1  vor organiza o activitate cultural-distractivă pentru micuții internați în instituția medico-sanitară.

Acțiunea va avea loc în data de 1 iunie, cu începere de la ora 10:00, pe teritoriul terenului de joacă al Spitalului (str. Serghei Lazo, 7). Personalul medical – medici, medici-rezidenți – se va costuma în personaje din poveștile preferate ale copiilor și vor crea propria poveste la care vor participa și micii pacienți. 

Programul va include jocuri, dansuri, un show cu baloane de săpun, ateliere de creație oferite de Pictoria art studio. Invitatul special al evenimentului va fi un urs uriaș, dar foarte prietenos, care va oferi copiilor multe surprize.

La Spitalul Clinic Municipal de Copii nr. 1 sunt internați circa 100 de copii cu vârste de la 0 până la 5 ani. La activitate vor participa doar copiii care vor avea permisiunea medicului.  

Ajouter au calendrier 2022-06-01 07:00:00 2022-06-01 07:00:00 Ziua Internațională a Copilului la Spitalul Clinic Municipal de Copii nr. 1 Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
copii
Ziua internațională a copilului
activitate creativă

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii