Cursurile Comitetului European pentru Educație în Anestezie

Published: 21.06.2022
23 - 
Institutul Oncologic din capitală, Sala de conferințe, etajul 1 (str. Nicolae Testemițanu, 30)
Free

 

Catedra de anesteziologie și reanimatologie nr. 1 „Valeriu Ghereg” a Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemițanu” în parteneriat cu  Societatea Anesteziologie şi Reanimatologie din Republica Moldova organizează cursurile Comitetului European pentru Educație în Anestezie (CEEA), ediția a XVII-a, modulul VI.

Cursurile se vor desfășura în perioada 23-25 iunie 2022, în incinta Institutului Oncologic din capitală, Sala de conferințe, etajul 1 (str. Nicolae Testemițanu, 30). 

Evenimentul științific a devenit deja o tradiție și are drept scop atingerea unor standarde înalte a domeniului anesteziologie și reanimatologie, prin instruirea medicală continuă a medicilor specialiști.

Societatea Anesteziologie şi Reanimatologie din Republica Moldova organizează cursurile CEEA anual, la Chișinău, în colaborare cu parteneri în domeniul anesteziologiei și terapiei intensive din Israel, România și Franța.

Mai multe informații despre eveniment găsiți în Program.

Ajouter au calendrier 2022-06-23 05:00:00 2022-06-23 05:00:00 Cursurile Comitetului European pentru Educație în Anestezie Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
Catedra de Anesteziologie şi reanimatologie nr. 1 „Valeriu Ghereg”

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii