Suport vital de bază în resuscitare – cu certificare europeană

Published: 13.02.2023
13:00
Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală (str. 31 August 1989, 137A)
Înregistrare prealabilă

 

cusimUniversitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” în parteneriat cu Societatea pentru Simulare Aplicată în Medicină din Moldova (SSAMM) organizează, sub egida Consiliului European de Resuscitare (ERC), cursul Suport vital de bază (BLS – Basic Life Support) – cu certificare europeană, ediția a II-a. 

Activitatea se va desfășura în data de 20 februarie 2023, între orele 13:00-19:00, la Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală (str. 31 August 1989, 137A). La curs pot participa studenți, medici rezidenți, medici specialiști și persoane laice.

Pentru detalii privind înregistrarea scrieți un mesaj la adresa: anticamera@cusim.md

Consiliul European de Resuscitare furnizează standardul pentru ghidurile de resuscitare și formare europeană bazat pe un consens științific internațional și asigură formarea calitativă în Suportul vital de bază (Basic Life Support) atât pentru laici, cât și pentru profesioniștii din domeniul sănătății.

După un șir de proceduri, Societatea pentru Simulare Aplicată în Medicină din Moldova (SSAMM) este autorizată să organizeze acest tip de instruiri în Republica Moldova, în baza Acordului de colaborare semnat cu ERC. Suportul USMF „Nicolae Testemițanu” în realizarea acestor instruiri este considerabil, având ca obiectiv comun promovarea educației medicale și dezvoltarea instruirii prin simulare aplicată în medicină, consemnat în Acordul de colaborare între Universitate și SSAMM

Ajouter au calendrier 2023-02-20 11:00:00 2023-02-20 11:00:00 Suport vital de bază în resuscitare – cu certificare europeană Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
CUSIM
Suport vital de bază

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii