Apel la proiecte 2023 - Susținerea echipelor de cercetare în Europa centrală și orientală

Published: 02.03.2023
02 - 
8:00
on-line
înregistrare prealabilă

Agenția Universitară a Francofoniei (AUF) lansează Apel la proiecte pentru susținerea echipelor de cercetare în Europa centrală și orientală (ECO) .

Acest apel la proiecte vine în suportul activității echipelor de cercetare din universitățile membre ale AUF în ECO pentru a favoriza schimburile științifice și tehnologice, includerea în rețea a tinerilor cercetători francofoni, pentru a le susține reușita și a stimula potențialul lor în calitate de creatori ai valorii științifice. În acest mod, AUF sprijină structurarea și dezvoltarea cercetării într-un cadru național și internațional prin implicarea instituțiilor sale membre în crearea de rețele internaționale francofone de cercetare.

Domeniile științifice prioritare pentru inițiativele de proiecte sunt:

·         inteligența artificială francofonă,

·         dezvoltarea durabilă

·         sănătatea, securitatea alimentară și mediul înconjurător

·         cultura, creativitatea și societatea incluzivă.

Apelul este deschis între 1 martie - 31 mai 2023.

Pentru mai multe detalii despre apel și documentele de referință, accesați:

https://www.auf.org/nouvelles/appels-a-candidatures/appel-projets-soutien-aux-equipes-de-recherche-en-europe-centrale-et-orientale-2/

 

Ajouter au calendrier 2023-05-11 05:00:00 2023-05-11 05:00:00 Apel la proiecte 2023 - Susținerea echipelor de cercetare în Europa centrală și orientală Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
apel
Apel deschis
proiecte

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii