8 martie

Omagiu Vouă, celor care reprezentați cea mai frumoasă jumătate a lumii

Published: 07.03.2023

8 martieDistinse Doamne și Domnișoare, 

În această zi de primăvară, când sărbătorim feminitatea, gingășia și dragostea, Vă aducem un omagiu Vouă, celor care reprezentați cea mai frumoasă jumătate a lumii și ne exprimăm admirația noastră nemărginită și respectul pentru mărinimia, răbdarea, grija și dedicarea necondiționată în tot ceea ce faceți.

Dumneavoastră semănați frumosul, iubirea, blândețea și bunătatea pe acest pământ. Sunteți ființele de neînlocuit de lângă noi și Vă suntem recunoscători pentru că ne inspirați, ne motivați și ne încurajați. Plecăciune pentru ceea ce creați, pentru inteligență, perseverență și energia debordantă… 

Fie ca prospețimea anotimpului reînvierii să vă inunde sufletele cu pace și fericire, zâmbete și tandrețe, să vă bucurați de realizări notabile, gratitudine și apreciere, dragoste din partea celor dragi și să cuceriți noi orizonturi ale succesului. 
 

Cu aleasă considerație,

                                                                             Rector USMF „Nicolae Testemițanu”,

Emil Ceban,

profesor universitar, dr. hab. șt. med.

8 martie
usmf
8 martie
ziua femeilor
felicitare

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii