День открытых дверей

20 mai – Ziua Uşilor Deschise la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”

Published: 13.05.2023

 

Ziua Ușilor DeschiseDragi absolvenți de licee și colegii, precum și elevi din clasele a IX-XI, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova vă invită la Ziua Uşilor Deschise! Sunteți așteptați sâmbătă, 20 mai 2023, începând cu ora 9:00, în Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165, or. Chișinău). 

Cu acest prilej, membrii comunității universitare au pregătit pentru voi un program amplu de activități: workshopuri interactive, vizite și excursii la cele mai atractive destinații universitare: Muzeul de anatomie a omului, Centrul Stomatologic Universitar, Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală, Centrul Universitar de Reabilitare Medicală, Centrul Farmaceutic Universitar „Vasile Procopișin”, Biblioteca Științifică Medicală, Centrul de Evaluare Academică ș.a. În această zi, veți putea vizita și Campusul studențesc: căminele studențești, Complexul Sportiv Universitar, Școala Auto, Complexul Sociocultural Universitar, Organizația de Autoguvernare Studențească, Aleea savanților și medicilor iluștri şi alte obiective.

Totodată, veți avea oportunitatea să aflați care este oferta educaţională a USMF „Nicolae Testemiţanu” (programe de studii de licență, integrate și de master), condițiile de admitere și de cazare, taxe de studii în anul universitar 2023-2024, în cadrul unei întâlniri organizate cu administrația USMF „Nicolae Testemițanu”. La întrevedere vor fi participa rectorul Universității, prorectori, decanii și prodecanii facultăților de Medicină, Farmacie și Stomatologie, şi reprezentanți ai Comisiei de admitere, care vor răspunde la toate întrebările privind organizarea procesului de înmatriculare la universitatea noastră.

Pentru buna organizare a evenimentului, sunteți rugați să completați un formular de participare, accesibil pe:

https://forms.gle/xzAHwubx9uLUm4Ft8 

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină. Anume ei, studenții, vor fi cei care vă vor ghida pe tot parcursul Zilei Ușilor Deschise și îți vor povesti în detalii despre viața de medicinist. 

Marcați în calendar data de 20 mai 2023 – zi în care Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” își deschide larg ușile pentru toți cei interesați. Vă așteaptă un program divers și captivant…

 

Ziua Uşilor Deschise
usmf
Ziua Uşilor Deschise
admitere
universitate
medicina
absolvenți
elevi
oferta educațională
specialităţi
programe de studii

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii