„Dincolo de granițe: Uniți pentru sănătatea mintală”: eveniment internațional

Published: 29.07.2024
10 - 
9:00
Blocul didactic central, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165
Necesită rezervare
Înregistrare prealabilă

Catedra de sănătate mintală, psihologie medicală și psihoterapie din cadrul Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, Societatea Psihiatrilor, Narcologilor, Psihoterapeuților și Psihologilor Clinicieni (SPNPPC) din Republica Moldova împreună cu Asociația pentru Sănătate Mintală din Europa de Sud-Est organizează evenimentul internațional „Dincolo de Granițe: Uniți pentru Sănătatea Mintală”, ce include a 8-a Conferință Est-Europeană de Sănătate Mintală In and Out of Your Mind și al 4-lea Congres Internațional al SPNPPC.

Evenimentul se va desfășura în perioada 10–13 octombrie 2024, între orele 9:00–18:00, în Sala Senatului, Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165).

În cadrul forumului vor fi abordate subiecte privind diagnosticul, tratamentul și prevenirea tulburărilor de sănătate mintală, facilitarea conexiunii și colaborării între specialiștii din domeniul sănătății mintale din diverse țări, încurajarea adoptării abordărilor inovatoare și a practicilor bazate pe dovezi în tratamentele și serviciile de sănătate mintală, creșterea gradului de conștientizare cu privire la importanța sănătății mintale și promovarea îmbunătățirii politicilor în domeniu.

Congresul va avea loc în cadrul proiectului moldo-elvetian Mensana, sub egida Guvernului Elveției și Ministerului Sănătății al Republicii Moldova.

Mai multe informații despre înregistrarea la eveniment vedeți pe site-ul SPNPPC: 24congres.eventic.md

Ajouter au calendrier 2024-10-10 06:00:00 2024-10-10 06:00:00 „Dincolo de granițe: Uniți pentru sănătatea mintală”: eveniment internațional Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
universitate
medicina
sănătate mintală
congres
mensana

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii