rezultatele preliminare

Rezultatele concursului intermediar de admitere la studii superioare (ciclurile I și II) vor fi publicate pe data de 5 august

Published: 01.08.2024

rezultatele preliminare Rezultatele concursului intermediar de admitere la studii superioare pentru anul universitar 2024-2025 vor fi publicate pe data de 5 august 2024, cu trei zile mai târziu decât s-a anunțat anterior. Decizia a fost luată de Ministerul Educației și Cercetării (MEC) al Republicii Moldova, printr-un ordin emis pe 30 iulie, în urma solicitărilor instituțiilor de învățământ superior privind prelungirea perioadei de prelucrare a dosarelor depuse prin sistemul informațional eAdmitere.

Potrivit MEC, candidații la studii trebuie să-și verifice statutul dosarului său de participare la concurs din contul creat pe platforma eadmitere.gov.md, la rubrica „Admitere”, „Cererile tale de admitere”.

În acest sens, candidații urmează să primească e-mailuri de la universități și să accepte doar una dintre oferte. Ulterior, aceștia trebuie să se prezinte la universitatea aleasă cu actele în original în perioada 6-9 august curent. Candidații, care nu au promovat concursul intermediar de admitere, dar doresc să participe în concursul final, la fel pot depune actele în original, în termenele stabilite.

Rezultatele intermediare și finale ale concursului de admitere vor fi publicate pe pagina web a Universităţii:

- studii superioare de licență și integrate, conform programelor de studii, categoriilor de concurs și sursei de finanțare;

studii superioare de master (ciclul II).

Menționăm că la prima etapă a concursului de admitere la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova au fost înregistrate  peste 1800 de dosare, oferta educațională în acest an fiind de 1100 de locuri la studii superioare de licență și integrate.

Alți 122 de candidați au depus dosarele pentru concursul de admitere la studii superioare de master, optând pentru unul dintre cele 67 de locuri oferite în a.u. 2024-2025.

rezultate intermediare
usmf
rezultate intermediare
admitere 2024
programe de studii de licență
studii integrate
calendarul admiterii
studii de master

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii