sesiune suplimentară

USMF „Nicolae Testemițanu” anunță sesiunea suplimentară la concursul de admitere pentru a.u. 2024-2025

Published: 12.08.2024

sesiune suplimentarăUniversitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova anunță despre desfășurarea sesiunii suplimentare a concursului de admitere pentru a.u. 2024-2025, în perioada 12-20 august curent.

Sesiunea suplimentară a concursului de admitere cuprinde aceleași etape ca și sesiunea de bază. Astfel, în perioada 12-14 august, candidații la studii superioare de licență și integrate vor depune dosarul on-line, pe platforma eadmitere.gov.md.

Candidații pot opta pentru un loc în bază de contract la următoarele programe de studii: Farmacie – 20 de locuri, Fiziokinetoterapie și reabilitare – 10 locuri, Asistență medicală generală – 5 locuri, Optometrie – 5 locuri, Tehnologii în radiologie și imagistică – 5 locuri și la programul de licență Sănătate publică – 20 de locuri. 

Menționăm că, la sesiunea suplimentară a concursului de admitere pot participa și candidați care nu au reușit să aplice dosarul on-line la sesiunea de bază. Mai multe informații cu privire la înscrierea on-line, acte necesare, taxe de studii ș.a. găsiți pe: https://admitere.usmf.md/ro/admitere/studii-universitare/candidati-autohtoni/studii-superioare-de-licenta-ciclul-I-si-integrate-ciclul-I-si-ciclul-II

Totodată, se anunță primirea actelor pentru participare la concurs în sesiunea suplimentară la studii superioare de master (ciclul II), unde se oferă opt locuri în bază de contract: Nutriție umană – 3 și Intervenție timpurie în copilărie – 5. 

Actele vor fi depuse în perioada 12-14 august, la Comisia de admitere, programul de lucru 09:00-16:30, pauză 12:00-13:00. Dosarul candidatului trebuie să conțină toate actele necesare: https://admitere.usmf.md/ro/admitere/studii-universitare/candidati-autohtoni/studii-superioare-de-masterat-ciclul-ii/acte

Rezultatele sesiunii suplimentare de admitere la studii superioare de licență și integrate, și de master vor fi publicate la 16 august curent, pe site-ul Universității. Ulterior, candidații la studii vor depune actele în original în perioada 16-19 august, pe data de 20 august vor fi anunțate rezultatele finale, iar în zilele de 20 și 21 august 2024 se vor semna contractele și achita taxele de studii.

Mult curaj, noroc și încredere în forțele proprii le dorim candidaților care vor participa la sesiunea suplimentară a concursului de admitere pentru anul universitar 2024-2025. Valorificați șansa!

sesiune suplimentară
usmf
sesiune suplimentară de admitere
admitere 2024
concurs de admitere

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii