Ziua Independenței Republicii Moldova

La mulți ani prosperi, Republica Moldova!

Published: 27.08.2024

 Ziua Independenței Republicii Moldova De 33 de ani, la 27 august, sărbătorim Ziua Independenței Republicii Moldova – zi în care inimile noastre bat în unison și resimt sentimentul libertății și al mândriei naționale. 

Suntem un popor liber în gândire, acțiuni și decizii, care își vede viitorul acasă și în marea familie europeană. Ne dorim să trăim într-o societate prosperă, bazată pe valori democratice, în care domină egalitatea, toleranța, prietenia și respectarea drepturilor omului. Aceste condiții le poate oferi doar comunitatea europeană, în cadrul căreia putem construi și dezvolta un viitor mai bun pentru noi toți.

Cu acest prilej, în această zi plină de încărcătură emoțională, Vă felicităm din suflet și Vă îndemnăm să valorificați oportunitățile oferite de statutul de țară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană și să continuăm să promovăm solidaritatea, bunătatea, profesionalismul, educația și valorile umanității în spiritul european.

                                                                                             La mulți ani prosperi, Republica Moldova!

 

Rector Emil CEBAN,

dr. hab. șt. med., profesor universitar,

m.c. al Academiei de Științe a Moldovei





 

 Ziua Independenței Republicii Moldova
usmf
universitate
Ziua Independenței Republicii Moldova
felicitare

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii