„Cum planificăm procesul de cercetare a riscului profesional și de mediu”: atelier
- 30 vues
Disciplina de igienă din cadrul Departamentului Medicină Preventivă (DMP) al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” va organiza un atelier de lucru cu genericul „Cum planificăm procesul de cercetare a riscului profesional și de mediu”.
Evenimentul va avea loc la 12 septembrie 2024, începând cu ora 9:00, în Aula „Vasile Iachim”, DMP (str. Nicolae Testemițanu, 26/2).
Atelierul este organizat cu scopul prezentării metodologiei de cercetare aplicată în evaluarea riscurilor de mediu și cele profesionale și este destinat studenților, studenților-doctoranzi și tinerilor cercetători interesați de realizările științifice în domeniul sănătății mediului și ocupațional.
Invitați speciali sunt profesorul universitar Simona Villani și cercetătoarea științifică Ioana Popa, Departamentul de Sănătate Publică, Medicină Experimentală și Legală de la Universitatea din Pavia, Italia.
Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Suportul CEI pentru creșterea capacității de cercetare și acțiune în domeniul sănătății ocupaționale și a mediului în Republica Moldova”, finanțat de Programul de schimb de experiență a Inițiativei Central Europene (CEI) – un instrument de susținere a programelor axate pe transferul de know-how și a celor mai bune practici din UE către un membru CEI sau a unor state din afara UE, ce va fi implementat până la 30 iunie 2025.
Persoana de contact: Dumitru Cheptea, asistent universitar la Disciplina de igienă, e-mail: dumitru.cheptea@usmf.md
Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.
Comentarii