The use of antimicrobial photodynamic therapy in dentistry: State of the Art Lectures

Published: 17.09.2024
16:15
Blocul didactic central, Sala Senatului, etajul III (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165)
Free

Catedra de propedeutică stomatologică „Pavel Godoroja” din cadrul Facultății de Stomatologie a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” organizează o sesiune din seria State of the Art Lectures cu genericul ”The use of antimicrobial photodynamic therapy in dentistry”. 

Evenimentul va avea loc joi, 19 septembrie, începând cu ora 16:15, în Sala Senatului, Blocul didactic central, et. III (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165). 

Lecția va fi ținută de profesorul Maya Aldasheva, șef al Catedrei de stomatologie terapeutică din cadrul Universității Naționale de Medicină din Kazahstan.

La eveniment vor participa peste 170 de studenți de la Facultatea de Stomatologie, care vor fi familiarizați cu terapia fotodinamică în tratamentul afecțiunilor parodontale și a maladiilor mucoasei cavității bucale.

Ajouter au calendrier 2024-09-19 13:15:00 2024-09-19 13:15:00 The use of antimicrobial photodynamic therapy in dentistry: State of the Art Lectures Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
universitate
state of the art  lectures
dentistry

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii