„Managementul situațiilor de malpraxis”: lecție științifică interuniversitară

Published: 18.10.2024
12:45
Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165)
Free

 

 

Catedra de filosofie și bioetică în comun cu Laboratorul sănătatea creierului și bioetica a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova și în parteneriat cu Centrul Național de Bioetică organizează o lecție științifică interuniversitară cu genericul „Managementul situațiilor de malpraxis”. 

Evenimentul științific va avea loc pe data de 18 octombrie 2024, începând cu ora 12:45, în Sala de conferințe 205, Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165).

Lecția publică va fi susținută de către conferențiarul  universitar Maria Aluaș – specialist notoriu în probleme de bioetică, șefa Centrului de Bioetică la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, și referent la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, România. 

La eveniment vor participa circa 80 de persoane – cercetători științifici, cadre didactice, studenți-doctoranzi și studenți atât de la USMF „Nicolae Testemițanu”, cât și de la alte universități și instituții de cercetare.

Manifestarea științifică este organizată în contextul Zilelor USMF „Nicolae Testemițanu”.

Ajouter au calendrier 2024-10-18 09:45:00 2024-10-18 09:45:00 „Managementul situațiilor de malpraxis”: lecție științifică interuniversitară Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
universitate
lecție publică
malpraxis

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii