UNIVERSITATEA DE STAT DE MEDICINA SI FARMACIE "NICOLAE TESTIMITEANU" din R.MOLDOVA

 
 

Start admitere la USMF „Nicolae Testemițanu”

DSC_8364

(Ro) Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova a inițiat procesul de admitere la studii superioare de licență și integrate pentru anul universitar 2018-2019. Depunerea actelor pentru participare la concurs se va desfășura în perioada 16-26 iulie.

Urmărește on-line admiterea la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”

Admitere-2018_alb-ii5

(Ro) Astăzi, 16 iulie, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova a dat startul admiterii la studii superioare de licență și integrate pentru anul universitar 2018-2019. Oferta educațională cuprinde următoarele specialități: Medicină, Stomatologie, Farmacie, Medicină preventivă, Optometrie și Asistență medicală generală.

Admitere 2018

(Ro) Îți plac provocările? Ești pasionat de medicină sau de farmacie? Atunci te așteptăm la USMF „Nicolae Testemițanu”. Depunerea actelor va avea loc în perioada 16-26 iulie curent, între orele 9:00-17:00, în incinta Blocului didactic central.

Cursuri de instruire privind metodologia cercetării clinice

DSC_7932

(Ro) În perioada 25-29 iunie curent, cadrele științifico-didactice și științifice de la mai multe catedre ale USMF „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova au participat la un curs de instruire privind metodologia cercetării clinice.