Masă rotundă „Problema torturii și a altor rele tratamente”

Published: 16.12.2015
Free

O masă rotundă în vederea discutării posibilităților de includere a unui curs privind problema torturii și a altor rele tratamente în programul de învățământ al Universităţii de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, se va desfăşura în data de 16 decembrie 2015, în incinta instituţiei noastre.

 

Evenimentul va avea loc în Sala Roşie (Blocul didactic central, aripa B, et. 3), cu începere de la ora 14:30. Invitatul special al evenimentului este Evghenii Goloșceapov, coordonator programe Justiție și drepturile omului, PNUD Moldova.

 

În cadrul întrunirii, Andrei Pădure, consultant PNUD, șef catedră Medicină legală, va prezenta un raport referitor la Studiul de fezabilitate privind includerea prevederilor Protocolului de la Istanbul în Programul de studii al USMF „Nicolae Testemiţanu”.  

 

Acţiunea se înscrie în cadrul Proiectului „Consolidarea capacităţilor naţionale de protejare a celor mai vulnerabile persoane din Republica Moldova de tortură”, finanţat de Uniunea Europeană, co-finanţat şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare în Moldova, în consultare cu Oficiul Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului, Fundația Est Europeană și Fundația Soros-Moldova.

 

Pentru mai multe detalii vizualizați Invitația și Agenda Evenimentului.

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii