Cursuri de instruire în cardiologie

Published: 10.11.2017
Free

În zilele de 10 și 11 noiembrie 2017, la Chișinău se vor desfășura cursuri de instruire în domeniul cardiologiei, organizate de Societatea Europeană de Cardiologie și Societatea  Cardiologilor din Republica Moldova.  

 

Cursurile vor fi ținute de specialişti în cardiologie de talie internațională și națională şi vor viza subiecte precum: fiziopatologia și țintele terapeutice ale bolilor cardiovasculare, situația actuală a maladiilor cardiovasculare în Republica Moldova și prevenirea acestora ș.a.

 

Deschiderea evenimentului va avea loc în data 10 noiembrie, în sala Loft Lounge a Hotelului Radisson Blu Leogrand, et. 2, cu începere de la ora 12:00.

 

European Society of Cardiology Grand Courses reprezintă un proiect internațional cu participarea Societății Europene de Cardiologie și a Societății Cardiologilor din Republica Moldova, cu suportul Companiei Berlin-Chemie/Menarini.

 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii