Conferinţă internaţională pentru medicii de familie „Berlin-Сhemie Academy”

Published: 27.03.2019
29 - 
13:00
Hotelul Radisson Blu Leogrand,or. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, 77
Free

 

În zilele de 29 și 30 martie 2019, la Chişinău, se va desfăşura Conferinţa internaţională multidisciplinară cu genericul Berlin-Сhemie Academy, adresată medicilor de familie din Republica Moldova. Forumul științific se va desfășura la Hotelul Radisson Blu Leogrand (or. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, 77), cu începere de la ora 13:00.  

La forum sunt aşteptaţi să participe în jur de 400 de medici de familie din ţară. În calitate de invitaţi speciali vor fi personalităţi notorii din sfera medicinei  din Republica Moldova, Italia, Marea Britanie şi Germania.

Evenimentul este organizat de catedrele de Medicină de familie, Neurologie nr. 1, Endocrinologie, Anesteziologie şi reanimatologie nr. 1 „Valeriu Ghereg”, Departamentul Medicină Internă: disciplinele de Cardiologie și Reumatologie şi nefrologie ale Universităţii de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, în parteneriat cu Asociaţia Medicilor de Familie şi reprezentanţa companiei Berlin-Сhemie Menarini.

Mai multe detalii vedeţi în Program.

Add to Calendar 2019-03-29 11:00:00 2019-03-29 11:00:00 Conferinţă internaţională pentru medicii de familie „Berlin-Сhemie Academy” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
Berlin-Сhemie Academy,
Catedra de medicină de familie
catedra de Neurologie nr. 1
Catedra de Endocrinologie
Catedra de Anesteziologie şi reanimatologie nr. 1 „Valeriu Ghereg”
departamentul medicină internă
Disciplina de cardiologie
disciplina Reumatologie şi nefrologie

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii