O delegație a Universității din Aalborg va vizita USMF „Nicolae Testemițanu”

Published: 01.04.2019
02 - 
14:00
USMF „Nicolae Testemițanu” (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165)
Free
logo Erasmus+

În perioada 2-5 aprilie curent, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” va găzdui o delegație din Danemarca, care va lua parte la ședințele de lucru din cadrul proiectului Erasmus+ Introducing Problem Based Learning in Moldova: Toward Enhancing Students’ Competitiveness and Employability (PBL).

Membrii delegației daneze, conferențiarii Diana Stentoft, Trine Fink și Jeppe Emersse de la Departamentul de Știință și Tehnologie în Sănătate, Universitatea din Aalborg, vor participa la sesiuni de lucru, în cadrul cărora reprezentanții instituției noastre vor prezenta rezultatele implementării programului PBL la USMF „Nicolae Testemițanu” și a planului de sustenabilitate. Programul vizitei include și deplasarea experților străini, în scop de documentare, la catedrele de Oftalmologie-optometrie și de Neurologie nr. 1.

Spre sfârșitul vizitei, partenerii vor avea o întâlnire cu studenții - participanți la acest program, de la care vor primi un feedback referitor la cursul PBL și la proiectul interdisciplinar.

Proiectul Introducing Problem Based Learning in Moldova este implementat cu susținerea Programului Erasmus+ al Uniunii Europene. În cadrul acestuia, șase instituții de învățământ superior din Republica Moldova - Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea Tehnică a Moldovei, Academia de Studii Economice din Moldova, Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți, Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul - au reproiectat și au implementat programe de studii axate pe PBL.

Add to Calendar 2019-04-02 11:00:00 2019-04-02 11:00:00 O delegație a Universității din Aalborg va vizita USMF „Nicolae Testemițanu” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
USMF
PBLMD
delegație din Danemarca
Universitatea din Aalborg
medicinişti
cadre didactice
problem based learning
proiect
Erasmus+
Programul Erasmus+

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii