Perspectivele dezvoltării dreptului medical în Republica Moldova

Published: 08.05.2019
10:00
USM, blocul II, Sala de conferinţe „Victor Volcinschi”, nr. 119, str. M. Kogălniceanu, 67
Free

În data de 16 mai 2019, Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova (USM) în parteneriat cu Departamentul Juridic al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” organizează o masă rotundă interuniversitară cu genericul „Perspectivele dezvoltării dreptului medical în Republica Moldova”.

Evenimentul va avea loc în incinta USM, blocul II (str. M. Kogălniceanu, 67), Sala de conferinţe „Victor Volcinschi”, nr. 119, cu începere de la ora 10:00.

În cadrul acestei întruniri vor fi abordate subiecte precum: valorificarea oportunităților dezvoltării academice a dreptului medical, importanța dreptului medical în cadrul formării medicilor și farmaciștilor, legislația privind statutul profesioniștilor și cel al beneficiarilor în prestarea serviciilor de sănătate ș.a.

La masa rotundă și-au anunțat participarea reprezentanţi ai mediului academic de la cele două universităţi, avocați, funcționari publici, studenți-doctoranzi, studenți, alte persoane interesate.

Mai multe detalii găsiți în Program.

Add to Calendar 2019-05-16 07:00:00 2019-05-16 07:00:00 Perspectivele dezvoltării dreptului medical în Republica Moldova Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
Departamentul Juridic
masă rotudă
dreptul medical
prestarea serviciilor de sănătate

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii