Simpozion ştiinţific cu participare internaţională, dedicat Zilei Mondiale a Sănătăţii Digestive

Published: 24.05.2019
ora 14:00
Palatul Republicii, mun. Chişinău, str. Maria Cibotari, 16
Free

În data de 29 mai, Disciplina de gastroenterologie din cadrul Departamentului Medicină Internă şi Laboratorul de gastroenterologie a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, în colaborare cu Asociaţia pentru Studiul Ficatului din Republica Moldova, organizează un simpozion ştiinţific cu participare internaţională, în contextul Zilei Mondiale a Sănătăţii Digestive.

Evenimentul se va desfăşura la Palatul Republicii (mun. Chişinău, str. Maria Cibotari, 16), cu începere de la ora 14:00.

Programul include o serie de comunicări ştiinţifice, privind managementul bolnavilor cu maladii ale tractului digestiv şi ale ficatului. La simpozion sunt invitaţi lectori din Republica Moldova, Ucraina, România şi  Federaţia Rusă. La manifestare vor participa circa 400 de specialiști: medici gastroenterologi, internişti, medici de familie, medici infecţionişti ș.a.

Anual, în data de 29 mai, Organizaţia Mondială de Gastroenterologie marchează Ziua Mondială a Sănătăţii Digestive.

Mai multe detalii vedeţi în Program.

   
   
Add to Calendar 2019-05-29 11:00:00 2019-05-29 11:00:00 Simpozion ştiinţific cu participare internaţională, dedicat Zilei Mondiale a Sănătăţii Digestive Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
simpozion
disciplina de gastroenterologie
Laboratorul de gastroenterologie
sănătate digestivă
maladii
comunicări științifice
comunicări orale

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii