Conferinţă interdisciplinară cu participare internaţională

Published: 04.11.2019
14:00
Hotelul Radisson Blu Leogrand (str. Mitropolit Varlaam, 77)
În baza invitaţiei

În data de 8 noiembrie curent, la Chişinău se va desfăşura Conferinţa interdisciplinară cu participare internaţională cu genericul „Durerea - o provocare cu multe faţete. Abordare multidisciplinară a pacientului cu durere şi comorbidităţi". Evenimentul este organizat de catedrele de Neurologie nr. 1, Neurologie nr. 2, Anesteziologie şi reanimatologie nr. 1 „Valeriu Ghereg”, Anesteziologie şi reanimatologie nr. 2 şi cea de Medicină de familie a Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemițanu”, cu suportul Companiei Berlin-Chemie Menarini în Republica Moldova.

Conferinţa va avea loc la Hotelul Radisson Blu Leogrand (str. Mitropolit Varlaam, 77), cu începere de la ora 14:00.

Tematica expusă se va referi la problema durerii ca atare, ce poate fi intâlnită în practica oricărui specialist în domeniul medicinii. Printre subiectele principale vor fi date generale în plan de abordare și management al durerii şi al pacienţilor cu diferite comorbiditati. Scopul acestui eveniment este de a prezenta şi de a integra cele mai recente progrese privind managementul durerii, prezentarea celor mai actuale Ghiduri Europene  și a diverselor situații clinice însoțite de durere.

Forumul este adresat specialiştilor din diferite domenii: neurologi, medici de familie, reanimatologi, anesteziologi, cardiologi, chirurgi şi traumatologi. În total, sunt invitate cca 300 de persoane. La conferinţă vor participa specialiști notorii din Republica Moldova, printre care profesorii Liliana Groppa şi Ion Moldovanu, precum şi din străinătate: profesorii Kakhaber Chelidze, Universitatea de Stat de Medicină din Tbilisi, Georgia, şi Agostino Virdis, Universitatea din Pisa, Italia.

Add to Calendar 2019-11-08 12:00:00 2019-11-08 12:00:00 Conferinţă interdisciplinară cu participare internaţională Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii