Actualități în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor ORL

Published: 11.11.2019
14:00
Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”, Sala de conferințe (str. Nicolae Testemițanu, 29)
în baza invitaţiei

Catedra de Otorinolaringologie a Universităţii de Stat şi Medicină şi Farmacie ,,Nicolae Testemițanu” şi Asociația Medicilor Otorinolaringologi din Republica Moldova vor desfăşura, în data de 29 noiembrie curent, conferința științifico-practică cu genericul ,,Actualități în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor ORL”.

Evenimentul este unul de talie internațională și va avea loc în Sala de conferințe a Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” (str. Nicolae Testemițanu, 29), între orele 14:00-18:00.

Manifestarea științifică va reuni cca 130 de specialişti în otorinolaringologie din instituţiile medico-sanitare publice din ţară. Invitatul special al conferinţei va fi profesorul Dilyana Vicheva, președintele Societății de Rinologie din Bulgaria, prorector pentru relații internaționale la Universitatea de Medicină din oraşul Plovdiv.

Mai multe detalii vedeţi în Program.

 

Add to Calendar 2019-11-29 12:00:00 2019-11-29 12:00:00 Actualități în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor ORL Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
conferinţă
conferință internațională
Catedra de Otorinolaringologie
afecțiuni ORL
medici

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii