Lecţie publică privind combaterea violenței

Published: 26.11.2019
15:00
Aula „Petru Galeţchi”, etajul 3, Blocul didactic central (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 165)
Free

Centrul de Consiliere Psihologică și Ghidare în Carieră al Universităţii de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemiţanu” în colaborare cu Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova şi suportul Misiunii OSCE în Republica Moldova va organiza o lecţie publică privind combaterea violenței, în data de 3 decembrie curent. 

Evenimentul va avea loc în Aula „Petru Galeţchi”, Blocul didactic central, etajul 3 (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 165), cu începere de la ora 15:00. 

La activitate vor participa circa 150 de studenţi din anul II de studii și cadre didactice. Acţiunea este realizată la inițiativa MSMPS, în contextul Campaniei 16 zile de activism împotriva violenţei în bază de gen, desfăşurată la nivel naţional şi internaţional, cu scopul de a informa şi de a sensibiliza publicul privind fenomenul violenţei împotriva femeilor şi de a evidenţia efectele grave pe care le are abuzul asupra acestora, în mod special, şi a familiei, în general.

Mai multe detalii vedeţi în Program.

Add to Calendar 2019-12-03 13:00:00 2019-12-03 13:00:00 Lecţie publică privind combaterea violenței Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
lecție publică
violenţă
Centrul de Consiliere Psihologică și Ghidare în Carieră
CCPGC
campanie
studenţi

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii