Conferință științifică: „Obținerea și cercetarea farmaceutică a unor noi molecule și produse farmaceutice cu potențial terapeutic”

Published: 22.01.2020
14:00
Blocul didactic nr. 2, aula 9 (str. Mălina Mică, 66)
Free

Centrul Științific al Medicamentului din cadrul Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova organizează conferința științifică cu genericul Obținerea și cercetarea farmaceutică a unor noi molecule și produse farmaceutice cu potențial terapeutic.

Evenimentul științific se va desfășura în data de 31 ianuarie curent, în Blocul didactic nr. 2, aula 9 (str. Mălina Mică, 66), cu începere de la ora 14:00.

Conferința are scopul de a disemina rezultatele obținute în primul an de implementare a Proiectului moldo-belarus „Obținerea și cercetarea farmaceutică a derivaților de propiltiodiazolochinazolin-onă cu proprietăți biofarmaceutice optimizate”.

Printre participanții la conferință se vor număra reprezentanți ai administrației Universității și ai Facultății de Farmacie, ai Institutului de Chimie și ai Laboratorului Sinteză Organică și Biofarmaceutică ale Academiei de Științe a Moldovei, precum și partenerii proiectului - specialiști de la Universitatea de Medicină din Minsk, Belarus.

Add to Calendar 2020-01-31 12:00:00 2020-01-31 12:00:00 Conferință științifică: „Obținerea și cercetarea farmaceutică a unor noi molecule și produse farmaceutice cu potențial terapeutic” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
Conferință științifică
cercetare
cercetarea farmaceutică
proiect
Facultatea de Farmacie
Centrul Ştiinţific al Medicamentului

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii