Conferință reunită a școlilor de ultrasonografie Cluj-Chișinău-Constanța 

Published: 24.02.2020
27 - 
10:00
Sala Senatului (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165)
Free

În zilele de 27 și 28 martie 2020, la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova va avea loc Conferința reunită a școlilor de ultrasonografie Cluj-Chișinău-Constanța, cu genericul „Aplicații clinice în ultrasonografia generală”. 

Evenimentul științific, ajuns la cea de-a IV-a ediție, se va desfășura în Sala Senatului, Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165), cu începere de la ora 10:00. 

Conferința va fi inaugurată de rectorul Emil Ceban, iar în calitate de lectori vor participa experți din domeniul diagnosticului ultrasonografic al Centrului de Cercetare și Educație în Ultrasonografie al Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, în frunte cu Radu Badea, precum și specialiști cu renume - profesorii Ioan Tofoleanu (Constanța, România), Adnan Kaablioglu (Turcia), Malkhaz Mizandary și Horst Kinkel (Germania).

Manifestarea se înscrie în șirul acțiunilor de formare profesională EFSUMB (European Federation of Societies of Ultrasound in Medicine and Biology), iar participanții vor beneficia de credite EMC. 

Pentru mai multe detalii accesați Programul conferinței.

 

Add to Calendar 2020-03-27 08:00:00 2020-03-27 08:00:00 Conferință reunită a școlilor de ultrasonografie Cluj-Chișinău-Constanța  Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
usmfNT
școala în sonografie
diagnostic ultrasonografic
formare profesională EFSUMB

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii