O studentă de la USMF „Nicolae Testemițanu” - în Finala Națională a Concursului „Eurovision 2020”

Published: 27.02.2020
20:00
Postul TV „Moldova 1" (șoseaua Hînceşti, 64, mun. Chișinău)
în baza invitațiilor

Maria Ciolac - Concursul Eurovision 2020Îndemnăm s-o susțineți pe Maria Ciolac, studentă în anul I la Facultatea de Medicină nr. 1 a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova, care a acces în Finala Națională a Concursului Eurovision 2020. Maria Ciolac va evolua în marea finală sâmbătă, 29 februarie curent, cu piesa „Our home” cu numărul 12, ca urmare a tragerii la sorți. 

Finala Naţională, tradiţional, va fi difuzată în direct la postul public de televiziune Moldova 1 şi on-line pe www.trm.md, cu începere de la ora 20:00. 

Potrivit Regulamentului concursului, după finalizarea tuturor evoluărilor scenice ale concurenților, va fi dat start televotingului ce va dura 20 minute. În perioada respectivă de timp se acceptă doar un SMS sau un apel telefonic de pe un număr de telefon expediat la numerele indicate. Tariful aplicat al unui SMS/apel telefonic expediat constituie 10 lei (inclusiv TVA).

Comunitatea academică a USMF „Nicolae Testemițanu” votează concurenta cu numărul 12 - Maria Ciolac. Oferă-i și Tu un vot de încredere participantei noastre!

 

Reprezentantul Republicii Moldovei la Eurovision va fi ales din 20 de interpreţi care au trecut de etapa de preselecţie. În total, la competiţie au participat 33 de interpreţi cu 34 de piese.

Cea de-a 65-a ediţie a concursului va avea loc în oraşul Rotterdam din Ţările de Jos şi va fi constituită din două semifinale, organizate pe 12 şi 14 mai, şi marea finală, care va avea loc în data de 16 mai 2020. Reprezentantul Republicii Moldova va ieşi în scena de la Eurovision" în cea de-a doua semifinală, alături de interpreţi din Austria, Danemarca, Bulgaria, Polonia, Elveţia, Finlanda, Armenia, San Marino, Letonia, Serbia, Islanda, Georgia, Portugalia, Cehia, Grecia, Albania şi Estonia.

Add to Calendar 2020-02-29 18:00:00 2020-02-29 18:00:00 O studentă de la USMF „Nicolae Testemițanu” - în Finala Națională a Concursului „Eurovision 2020” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
studentă
concurs
Eurovision 2020
Concursul Eurovision
finala națională
finala
piesa
Facultatea de Medicină nr. 1
regulament
vot
SMS
apel telefonic
televoting
concurenți

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii