Conferința on-line „Nursele - o voce de lider: pentru o lume sănătoasă”

Published: 12.05.2020
10:00
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale
necesită înregistrare

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale în parteneriat cu Oficiul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) în Republica Moldova organizează, în data de 12 mai 2020, conferința on-line consacrată Zilei Internaționale a Asistenților Medicali cu genericul „Nursele - o voce de lider: pentru o lume sănătoasă”. Conferința va fi transmisă live, cu începere de la ora 10:00, de Privesc.eu și pe pagina de Facebook a Universității.

Moderatoarea conferinței va fi ministrul Viorica Dumbrăveanu, iar cuvânt de salut vor avea prim-ministrul Ion Chicu, reprezentantul OMS în Republica Moldova Igor Pocanevici, profesorul Emil Ceban, rectorul Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” și Ala Manolachi, directorul Centrului de Excelență de Medicină și Farmacie „Raisa Pacalo” din capitală.

USMF „Nicolae Testemițanu” va fi reprezentată la această conferință și de prim-prorectorul Olga Cernețchi, prorector pentru activitate didactică, și de conferențiarul universitar Virginia Șalaru, prodecan la Facultatea de Medicină nr.1, responsabilă pentru programul de studii Asistență medicală generală.

Evenimentul este destinat asistentelor medicale superioare, reprezentanților subdiviziunilor instituțiilor medicale, precum și președinților filialelor teritoriale ale Asociației de Nursing din Moldova.

Menționăm că Ziua Internațională a Asistenților Medicali a fost instituită  pentru a evidenția rolul esențial al acestora în asigurarea îngrijirilor medicale de calitate în întreaga lume, dar și de a accentua munca și aportul pe care îl au aceștia în menținerea unei societăţi sănătoase.

Add to Calendar 2020-05-12 07:00:00 2020-05-12 07:00:00 Conferința on-line „Nursele - o voce de lider: pentru o lume sănătoasă” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
USMF
rector Emil Ceban
conferință online
MSMPS
OMS
Ziua Internațională a Asistenților Medicali
Asistența medicală generală

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii