Școala de vară de Gastroenterologie și Hepatologie din Republica Moldova, ediția 2020

Published: 19.06.2020
01 - 
15:00
on-line
Necesită înregistrare prealabilă

Școala de vară de Gastroenterologie și Hepatologie din Republica Moldova este un eveniment educațional de specialitate ce va întruni, tradițional, medicii gastroenterologi-hepatologi și interniști din instituțiile medico-sanitare din țară și medicii-rezidenți specializați la acest profil. 

Evenimentul va avea loc în zilele de 1 și 2 iulie, în regim on-line (pentru înregistrare, accesați linkul Google Meet) și va fi transmis live pe: https://www.youtube.com/watch?v=UDrYSzvAGBU, între orele 15:00-18:30, și, respectiv, între 14:00-18:00.

Organizatori ai evenimentului sunt Disciplina de gastroenterologie, Departamentul Medicină Internă, și Laboratorul de gastroenterologie ale Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” și Asociația pentru Studiul Ficatului din Republica Moldova.

Scopul Școlii de vară constă în familiarizarea medicilor practicieni cu actualitățile din domeniu. 

Evenimentul se desfășoară anual, începând cu anul 2017. Ediția din anul curent este dedicată profesorului universitar Vlada-Tatiana Dumbravă, dr. hab. șt. med., Om emerit al Republicii Moldova.

Add to Calendar 2020-07-01 12:00:00 2020-07-01 12:00:00 Școala de vară de Gastroenterologie și Hepatologie din Republica Moldova, ediția 2020 Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
disciplina de gastroenterologie
scoală de vară
gastroenterologie
hepatologie
departamentul medicină internă
Laboratorul de gastroenterologie
medicii gastroenterologi
internişti
platforma on-line

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii