Sănătatea copilului în condițiile pandemiei COVID-19: conferință internațională

Published: 07.09.2020
9:50-17:00
on-line
acces limitat de persoane

Departamentul Pediatrie al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova organizează, în data de 19 septembrie curent, Conferința internațională Sănătatea copilului în condițiile pandemiei COVID-19, consacrată jubileului de 75 de ani de la fondarea instituției noastre.

Evenimentul se va desfășura on-line, cu participarea specialiștilor în domeniu din România, Ucraina și din țara noastră. 

La conferință vor fi abordate diverse subiecte privind sănătatea copilului în condiții de pandemie, precum: particularități clinico-epidemiologice și evolutive ale COVID-19 la copiii spitalizați; cazuri clinice: copii cu COVID-19; sindromul Kawasaki în actualitate; urgențe pediatrice în hematologie; aspecte epidemiologice și tabloul clinic în COVID-19 la sugar; riscul cardiovascular la copii obezi; particularitățile vaccinării pneumococice la copiii imunocompromiși; manifestări cardiovasculare în infecția cu coronavirus la copii ș.a. 

Forumul științific va întruni peste 700 de participanți - medici, rezidenți, studenți - profesioniști din asistența medicală pediatrică și medicina de familie.

Add to Calendar 2020-09-19 06:50:00 2020-09-19 06:50:00 Sănătatea copilului în condițiile pandemiei COVID-19: conferință internațională Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
USMF
Departamentul Pediatrie
sănătatea copilului
COVID-19
specialiști notorii
cazuri clinice
urgențe pediatrice

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii