Curs de instruire în citologia cervicală

Published: 11.11.2020
12 - 
8:45
on-line
în baza invitației

 

Catedra de morfopatologie a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” în parteneriat cu Societatea de Patologie din Republica Moldova organizează, în perioada 12-20 noiembrie curent, un curs de instruire în citologia/citopatologia cervicală, cu participare internațională, pentru personalul din cadrul laboratoarelor de citologie.

Evenimentul se va desfășura în format on-line, pe platforma Zoom, între orele 8:45 și 17:00. 

Invitați speciali la curs sunt specialiști de vază în domeniu din străinătate: Dr. Marry Brett, consultant în histopatologie și citopatologie, membru al Comitetului pentru examinarea în citopatologie al Colegiului Regal de Patologie, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, și Dr. Philip Davies, director general al Asociației Internaționale de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, Belgia, precum și specialiști din Republica Moldova.  

Cursul destinat medicilor citologi de categorie superioară este realizat în cadrul Proiectului „Prevenirea cancerului de col uterin în Republica Moldova” și finanțat de către Fondul Națiunilor Unite pentru Populație (UNFPA) și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC). Participanților la curs le vor fi acordate 56 de credite de educație medicală continuă.                                                                

 

Add to Calendar 2020-11-12 06:00:00 2020-11-12 06:00:00 Curs de instruire în citologia cervicală Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
USMF
curs
citologie
Catedra de morfopatologie
instruire
on-line
curs on-line
medici citologi
cancer de col uterin
UNFPA
Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare
citologia cervicală

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii