Conferința studenților, a medicilor-rezidenți și a tinerilor cercetători în anesteziologie și terapie intensivă, ediția a XVI-a

Published: 22.02.2021
10:00
on-line
Free

 

Catedra de anesteziologie și reanimatologie nr. 1 „Valeriu Ghereg” a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova organizează Conferința studenților, a medicilor-rezidenți și a tinerilor cercetători în anesteziologie și terapie intensivă „In memoriam profesorul Valeriu Ghereg”. 

Evenimentul, ajuns la cea de-a XVI-a ediție, se va desfășura în data de 26 februarie curent, on-line (https://meet.google.com/oaz-qcxv-ouw), între orele 10:00-16:00.

La forum vor fi elucidate rezultatele activității Cercului științific al Catedrei, precum și cercetările obținute de medici-rezidenți și studenți-doctoranzi, sub îndrumarea unui mentor. Lucrările vor fi evaluate și apreciate de un juriu specializat în domeniu.

Ulterior, participanții vor audia o serie de lecții de specialitate, ce vor fi ținute de profesori notorii din țară și de peste hotare, printre care și Gabriel Gurman, profesor emerit al Universității din Negev, Beer-Sheva, Israel, specialist renumit în domeniul anesteziologiei și terapiei intensive, doctor honoris causa al USMF „Nicolae Testemițanu”.

Conferința este organizată în parteneriat cu Societatea de Anesteziologie și Reanimatologie din Republica Moldova.

Add to Calendar 2021-02-26 08:00:00 2021-02-26 08:00:00 Conferința studenților, a medicilor-rezidenți și a tinerilor cercetători în anesteziologie și terapie intensivă, ediția a XVI-a Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
USMF
conferință online
Catedra de Anesteziologie şi reanimatologie nr. 1 „Valeriu Ghereg”
reanimatologie
anesteziologie
medici-rezidenţi
studenți-doctoranzi
studenţi

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii