Medicina personalizată în diagnosticul și tratamentul complex al tumorilor la copii

Published: 25.02.2021
23 - 
9:00
on-line
înregistrare prealabilă

Catedra de chirurgie oro-maxilo facială pediatrică și pedodonție „Ion Lupan” și Catedra de chirurgie, ortopedie și anesteziologie „Natalia Gheorghiu” ale Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” vor organiza o conferință națională științifico-practică, cu participare internațională, cu genericul „Medicina personalizată în diagnosticul și tratamentul complex al tumorilor la copii”. 

Evenimentul va avea loc în zilele de 23 și 24 aprilie 2021, în format on-line, cu începere de la ora 09:00. Linkul pentru conectare est https://meet.google.com/jwv-sgjk-jjz, dar, în prealabil, participanții trebuie să completeze un formular https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfOBIQufr8W52eWPQJFZtLYQlXaCBkSYArhkIYOL9Ms4n_oag/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&gxids=7628.

Conferința se va desfășura în cadrul proiectului „Chirurgia modernă personalizată în diagnosticul și tratamentul complex al tumorilor la copii”, parte a Programului de stat, scopul căruia este de a elucida și de a evalua prima etapă de activitate a proiectului și de a efectua schimbul de experiență cu medici din alte țări.

Invitați speciali la eveniment sunt somități din domeniu din Statele Unite ale Americii, România, Belarus și Ucraina.

În total, se preconizează participarea a circa 100 de specialiști. 

 

Add to Calendar 2021-04-23 06:00:00 2021-04-23 06:00:00 Medicina personalizată în diagnosticul și tratamentul complex al tumorilor la copii Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
conferinţă
medicina personalizată
Catedra de chirurgie oro-maxilo facială pediatrică și pedodonție „Ion Lupan”
Catedra de chirurgie, ortopedie și anesteziologie „Natalia Gheorghiu”
tumori
tumori la copii
diagnostic
tratament
chirurgie modernă

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii