„Abordarea „O singură sănătate” într-o lume în schimbare”: conferință științifică

Published: 01.03.2021
01 - 
08:00
on-line
înregistrare prealabilă

„Abordarea „O singură sănătate” într-o lume în schimbare”/The ”One Health” approach in a changing world este titlul unei conferințe științifice cu participare internațională, ce va avea loc la Chișinău. Reuniunea este organizată de Departamentul Medicină Preventivă din cadrul Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” în colaborare cu Agenția Națională pentru Sănătate Publică, Societatea Igieniștilor și Asociația de Biosiguranță și Biosecuritate din Republica Moldova.

Evenimentul se va desfășura în data de 4 și 5 noiembrie 2021, în regim on-line. 

Organizatorii conferinței își propun să reunească oameni de știință, tineri cercetători și cadre profesoral-didactice, cu scopul de a face schimb de experiență și de a-și împărtăși rezultatele cercetărilor cu referire la aspecte ce țin de „one health”. De asemenea, în premieră, va fi oferită o platformă interdisciplinară la nivel național, unde cercetătorii, practicienii și cadrele profesoral-didactice vor putea prezenta și discuta despre cele mai recente realizări, tendințe și preocupări, precum și soluții pentru provocările din domeniu.

Pentru înregistrare și încărcarea rezumatului, accesați linkul: https://forms.gle/X69xDK1pPkL65CPW6  

Data limită de înregistrare la conferință este 30 aprilie 2021.

Persoane de contact: Greta Bălan, conferențiar universitar, Disciplina de microbiologie și imunologie, Departamentul Medicină Preventivă, tel. 22 205 461; Elena Ciobanu, conferențiar universitar, Disciplina de igienă, Departamentul Medicină Preventivă, tel. 22 205 486; e-mail: ohrm.journal@gmail.com

Pentru mai multe detalii accesați: https://bba.md/  

Conference_One Health2

Add to Calendar 2021-04-30 15:00:00 2021-04-30 15:00:00 „Abordarea „O singură sănătate” într-o lume în schimbare”: conferință științifică Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
conferinţă
Conferință științifică
on-line
„O singură sănătate”
Departamentul Medicină Preventivă
cercetători

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii