Grup de suport psihologic pentru studenți și medici-rezidenți

Published: 19.03.2021
15.00
on-line
înregistrare prealabilă

Centrul de Consiliere Psihologică și Ghidare în Carieră (CCPGC) al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” organizează un grup de suport psihologic on-line pentru studenți și medici-rezidenți. 

Grupul are un format închis. Prima întâlnire va avea loc pe platforma Zoom în data de 25 martie 2021, ora 15.00, iar următoarele ședințe vor fi stabilite în comun cu participanții, în funcție de necesitate. Doritorii de a se înscrie în grup vor completa un formular de înregistrare: https://forms.gle/ZMffnUH9847H2ggBA

Întâlnirile vor dura aproximativ 1h 30 min. și vor fi moderate de Corina Lazăr, psiholog la CCPGC. Într-o atmosferă amicală, participanții își vor împărtăși emoțiile, grijile și fricile, vor însuși tehnici de autolinistire și calmare și vor primi susținerea colegilor și consiliere din partea psihologului.

Inițiativa CCPGC reiese din situația de criză pandemică COVID-19, ce a impus mai multe restricții la nivel de țară și instituție: izolare la domiciliu, carantină, studii la distanță ș.a. 

Persoana de contact: Corina Lazăr, tel.: 0783 33368. Pentru alte detalii accesați pagina de Facebook a Centrului: https://www.facebook.com/CCPGC.USMF/ și site-ul Universității:  https://usmf.md/ro.

Add to Calendar 2021-03-25 13:00:00 2021-03-25 13:00:00 Grup de suport psihologic pentru studenți și medici-rezidenți Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii