Lecturi AGEPI: Simpozion științifico-practic anual

Published: 13.04.2021
9:00
on-line
înregistrare prealabilă

 

Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) organizează cea de-a 22-a ediție a Simpozionului științifico-practic anual cu genericul „Lecturi AGEPI”. 

Evenimentul va avea loc în data de 26 aprilie 2021, cu începere de la ora 9:00, în format on-line. Participarea la simpozion este gratuită. Evenimentul se va desfășura în limba română, pe platforma Zoom.

La forum pot participa inventatori, cadre didactice, studenți, masteranzi, studenți-doctoranzi, specialiști care activează în domeniul proprietăţii intelectuale (PI) și reprezentanți ai instituțiilor din sfera științei și inovării, ai autorităților administraţiei publice centrale cu responsabilități în domeniul asigurării respectării drepturilor de proprietate intelectuală, mandatari autorizați și consilieri în proprietate intelectuală.

Simpozionul este organizat anual și se încadrează în seria de manifestări dedicate Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale, marcate în anul curent cu genericul „Proprietatea intelectuală și IMM-urile: comercializați-vă ideile”. În cadrul evenimentului vor fi abordate tematici relevante domeniului proprietății intelectuale (PI) precum: protecția drepturilor de PI și procedurile de acordare a acestora, asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală, practica judiciară în soluționarea conflictelor în domeniul PI ș.a.

Pentru a participa la simpozion completați Formularul de înregistrare. Termenul de înregistrare la Simpozion și de expediere a comunicărilor este 16 aprilie 2021

Condițiile de participare și proiectul programului pot fi accesate pe:

http://www.agepi.gov.md/ro/news/Lecturi-2021

Add to Calendar 2021-04-26 06:00:00 2021-04-26 06:00:00 Lecturi AGEPI: Simpozion științifico-practic anual Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
USMF
simpozion
Simpozion științific
lecturi
AGEPI
proprietate intelectuală
inventatori
știință
inovare

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii