Curs de instruire în domeniul reabilitării medicale, medicinei alternative și complementare

Published: 16.04.2021
20 - 
9:30
on-line
Free

 

Catedrele de Medicină alternativă și complementară și cea de Reabilitare medicală și terapie manuală ale Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova organizează un curs de instruire on-line în domeniul reabilitării medicale, medicinei alternative și complementare.

Webinarele se vor desfășura în perioada 20 aprilie-11 mai curent, între orele 9:30-11:30.

Cursul este destinat cadrelor științifico-didactice de la catedrele de profil și medicilor-rezidenți de la specialitatea Reabilitare și medicină fizică și are scopul de a consolida capacitățile lor profesionale. 

Ciclul de instruiri va fi ținut de profesorul universitar Zhao Kunpeng, Universitatea de Medicină Chineză din Gansu, China, și este parte a Acordului de cooperare între universitatea noastră și cea chineză.

Add to Calendar 2021-04-20 06:30:00 2021-04-20 06:30:00 Curs de instruire în domeniul reabilitării medicale, medicinei alternative și complementare Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
USMF
webinar
reabilitare medicală
terapie manuală
Reabilitare și medicină fizică
instruire on-line

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii