Concurs pentru identificarea logo-ului Centrului Universitar de Îngrijiri Paliative

Published: 19.08.2021
19 - 
8:00
on-line
în baza înregistrării

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova anunță concurs pentru identificarea logo-ului Centrului Universitar de Îngrijiri Paliative. 

Doritorii de a participa la concurs trebuie să țină cont de următoarele cerințe în crearea logo-ului:

- să exprime identitatea Centrului, precum și să reflecte misiunea acestuia;

- să evidențieze compasiunea și empatia, atitudinea respectuoasă şi umană din partea instituției, egalitatea și calitatea serviciilor medicale și educaționale prestate.

Notă: Centrul Universitar de Îngrijiri Paliative se axează pe formarea specialiștilor în domeniul paliației, care vor asigura îmbunătățirea calității vieții pacienților cu boli incurabile, prevenirea și diminuarea suferinței acestora, evaluarea și stabilirea tratamentului durerii și a altor probleme de sănătate de ordin fizic și psiho-social. Centrul Universitar de Îngrijiri Paliative va asigura respectarea drepturilor fundamentale ale omului în sistemul de sănătate și va oferi servicii medicale pentru îngrijire terminală demnă de o ființă umană.

 Persoanele interesate pot participa la concurs în următoarele condiții:

-  au atins vârsta de 18 ani;

- deţin un act de identitate valabil.

Doritorii se pot înregistra la concurs, completând Formularul până la data-limită de 10 septembrie 2021, ora 17:00.

Organizatorii vor acorda autorului celui mai reușit logo un premiu bănesc în valoare de 3 mii de lei.

Mai multe detalii vedeți în Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului și pe pagina organizatorilor: https://cuip1.wordpress.com/2021/08/17/concurs-logo-pentru-centrul-universitar-de-ingrijiri-paliative/

Pentru informații adiționale: e-mail - relatiiexterne@usmf.md sau tel.: (+373) 22 205 102.

Concursul este lansat în cadrul proiectului „Îngrijiri paliative sustenabile și reziliente la nivel național”, implementat de USMF „Nicolae Testemițanu” cu suportul financiar al Fundației Soros-Moldova/Departamentul Sănătate Publică.

Add to Calendar 2021-09-10 14:00:00 2021-09-10 14:00:00 Concurs pentru identificarea logo-ului Centrului Universitar de Îngrijiri Paliative Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
concurs
logo
Centrul Universitar de Îngrijiri Paliative
Premiu

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii