„Caravana de Crăciun-2021”

Published: 07.12.2021
06 - 
8:00
Clinica Stomatologică Universitară nr. 2 (str. Mihai Viteazu, 1A), etajul 4; Complexul Sociocultural Universitar (str. N. Testemițanu, 27)
intrare liberă

 

Se spune că nimic nu se compară cu satisfacția de a dărui și a aduce zâmbetul pe fața unui om. În ajunul Crăciunului, Asociația Studenților Stomatologi din Moldova a lansat „Caravana de Crăciun-2021” care își propune să aducă o rază de soare copiilor internați în Secția de pediatrie oncologică a Institutului Oncologic din orașul Chișinău, precum și copiilor cu dizabilități și familiilor social-vulnerabile din raioanele Republicii Moldova.

„Caravana de Crăciun” se va desfășura în perioada 6-22 decembrie curent, având ca puncte de colectare câteva edificii ale Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”: 

Darurile colectate urmează să conțină jucării (în special educative, pentru dezvoltarea abilităților creative și motoricii), cărți, planșe de colorat, puzzle-uri și haine. Obiectele donate trebuie să fie noi.

Pentru a respecta măsurile condiționate de situația epidemiologică din țară, lucrurile urmează sa fie aranjate într-o cutie de carton sau o pungă ce poate fi închisă  ermetic.

Pentru a obține mai multe detalii referitor la această acțiune caritabilă, doritorii pot lua legătura cu organizatorii la nr. de telefon: 078697662.

Add to Calendar 2021-12-06 06:00:00 2021-12-06 06:00:00 „Caravana de Crăciun-2021” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
Caravana de Crăciun
Asociația Studenților Stomatologi din Moldova
acțiune caritabilă
Institutul Oncologic

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii