Conferința în anesteziologie și terapie intensivă  „In Memoriam Prof. Valeriu Ghereg”

Published: 14.02.2022
8:45
Med Platform și Sala de conferințe a Institutului de Medicină Urgentă
înregistrare prealabilă

 

Catedra de anesteziologie și reanimatologie nr. 1 „Valeriu Ghereg” a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” organizează conferința studenților, medicilor-rezidenți și tinerilor cercetători în anesteziologie și terapie intensivă „In Memoriam Prof. Valeriu Ghereg”, ediția a XVII-a. 

Evenimentul științific va avea loc în data de 25 februarie 2022, în format hibrid (on-line și cu prezență fizică), cu începere de la ora 8:45, limba de comunicare va fi româna și engleza. Manifestarea se va desfășura în Sala de conferințe a Institutului de Medicină Urgentă (str. Toma Ciorbă, 1, blocul IV, etajul 2), iar participanții care se vor conecta on-line trebuie să acceseze Med Platform.

Conferința reprezintă o oportunitate de a prezenta rezultatele cercetărilor studenților, medicilor-rezidenți, studenților-doctoranzi și tinerilor cercetători. 

Tradițional, invitatul special al conferinței este Dr. Gabriel Gurman, profesor universitar la Universitatea Ben-Gurion, Statul Israel. 

Program.

usmf
conferința „In Memoriam Prof. Valeriu Ghereg”
studenţi
medici-rezidenţi
tineri cercetatori
anesteziologie și terapie intensivă

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii